Trädgårdsarbeten i Lund, Vellinge och övriga Skåne

Hushållsnära tjänster

Utöver våra städtjänster erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster, bland annat trädgårdsarbeten. Drömmen om en fin trädgård är aktuella för många, dock räcker inte alltid tiden till för att förverkliga den. Vi finns här för er som vill ha en fin trädgård som du inte behöver stressa med.

Som sagt är vi fokuserade och engagerade, vilket leder till att vi kan leverera ett bra resultat till våra kunder. Oavsett vilken hjälp du som kund behöver finns vi här, målet är att göra dig så nöjd det bara går vare sig du behöver hjälp med städningen eller trädgården. 

Vårt säte är i södra Skåne och vi har ett brett upptagningsområde, Lund och Vellinge är bara några av alla ställen vi vänder oss till. Som företag vill vi vara tillgängliga för så många som möjligt, så att vi även kan hjälpa flesta möjliga.

Är du i behov av vår hjälp med trädgårdsarbeten eller övriga hushållsnära tjänster är det bara att ta kontakt med oss. Utifrån era önskemål och behov kommer vi lägga upp en plan för hur arbetet ska utföras på bästa sätt. Ta gärna kontakt med oss om ni skulle ha några frågor eller funderingar kring våra tjänster och arbetet vi utför.

Vill ni veta mer?